The Pie room, hartig en zoet, is een Britse delicatesse. En ‘Calum is the pie king’ aldus Jamie Oliver
Toen Calum Franklin een verzameling prachtige, originele pievormen vond in hotel Rosewood in Londen, werd zijn fantasie geprikkeld en was The Pie Room geboren. Dit schitterende kookboek is een ware ode aan een van de meest iconische Britse gerechten: de pie. In dit boek vind je klassieke, maar ook zeer verrassende hartige en zoete pies. Maak nu die waanzinnig lekkere pie dauphinoise, pie gevuld met verschillende curry’s of juist de echte zalmpie of de klassieke pie met varkensvlees.
Ook de zoete taartjes zijn onweerstaanbaar: van varianten op de applepie tot pies met rabarber en vanille. Dit boek staat vol fantastische deegcreaties en perfect gemaakte, schitterende pies boordevol smaak.
Zeg hallo tegen je nieuwe foodie-obsessie en maak je klaar om je eigen pie meesterwerk te maken.
The Pie Room – Callum Franklin – Karakter Uitgevers B.V. – ISBN9789045220413 – €24,99
Op Kookboekennieuws recenseren we met liefde en aandacht recent verschenen culinaire uitgaven. Omdat we ze niet allemáál kunnen bespreken, maar het kookboek zo veel mogelijk onder de aandacht willen brengen, vind je in de rubriek Gespot informatie over boeken die net uit zijn.
Afbeelding van ashsmith via Pixabay