Meer dan 70 recepten, van wonderbaarlijke wafels tot fantastische frieten.
Aardappelen, zonder twijfel de populairste groente!
Friet, partjes, puree, rösti, gnocchi, gepofte aardappelen, aardappelkoekjes, gebakken aardappelen, gratins – geen enkele andere groente is zo veelzijdig, zo heerlijk en zo vullend.

aardappelen

Dit boek eert dit populaire ingrediënt in al zijn vormen en biedt geweldige nieuwe manieren om de aardappel te bereiden. Het bevat een grote collectie gerechten van over de hele wereld, met gepofte aardappelsoep met zure room en bieslook, pizza met vijgen, gorgonzola, aardappel en rozemarijn, souffléaardappelen piripiri en wraps met sesam-zoete-aardappelfalafel. Maak uw aardappelen extra speciaal zodat ze de ster van de maaltijd zijn!

Wil je alvast een indruk krijgen van het boek dan kun je het inkijkexemplaar bekijken.
Van dezelfde auteur recenseerden we eerder al Veel soeps.

Aardappelen – Rebecca Woords – Veltman Uitgevers – ISBN 9789048318513 – €17,99

Op Kookboekennieuws recenseren we met liefde en aandacht recent verschenen culinaire uitgaven. Omdat we ze niet allemáál kunnen bespreken, maar het kookboek zo veel mogelijk onder de aandacht willen brengen, vind je in de rubriek Gespot informatie over boeken die net uit zijn.